Verbouw en aanbouwVerbouw
SBT streeft naar kwaliteit, perfectie en betaalbaarheid. Wij passen ons volledig aan naar uw wensen. Zo kunnen wij voor iedereen vrijblijvend het gewenste bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Wij verrichten diverse soorten binnen & buiten werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven door het gehele land.

– Schilderwerk
– Timmerwerk
– Tegels zetten
– Badkamer
– Onderhoudswerkzaamheden
– Vloeren storten/aanleggen
– Sloopwerkzaamheden

Restauratie
Veel historische panden kampen met achterstallig onderhoud. Dit is niet alleen een doorn in het oog, maar kan ook effect hebben op de veiligheid. Het restaureren van een dergelijk pand vraagt veel vakmanschap. Bij SBT Vastgoed hebben wij de vakkennis en het personeel in huis, waardoor uw restauratie bij ons in goede handen is. Onze vakmensen voeren met alle liefde en kennis het ambachtelijk werk voor u uit zonder daarbij de historische details uit het oog te verliezen.

Aanbouw
Een aanbouw of uitbouw kan dé oplossing zijn wanneer je je woonkamer of keuken wilt uitbreiden zonder te verhuizen. Je creëert meer leefruimte en meer woongemak. Een bijkomend voordeel is dat de waarde van je woning ook stijgt. Voor de realisatie van een aanbouw ben je bij SBT aan het juiste aders. Wij hebben de expertise in huis voor het realiseren van een aanbouw die volledig aan jouw wensen voldoet.

Call Now Button